Een trouwuitnodiging die het robuuste kader van de trouwlocatie, een oude steenbakkerij, een beetje doorbrak. Strak, modern en simpel. De hoofduitnodiging bestaat uit een lange kaart met informatie en daarboven werd een transparant papiertje gelegd waarop een toepasselijk tekstje werd gedrukt. Deze werden aan elkaar bevestigd door ze aan elkaar te stikken met zwart garen.

Hier zat nog een extra kaartje bij met meer informatie rond de locatie en hoe mensen konden RSVP’en. Dit in het zwart. De gasten die voor het diner werden uitgenodigd kregen nog een extra kaartje waarop deze informatie stond.

Dit alles werd verzameld in een elegante zwarte enveloppe die beschreven werd met kalligrafie en gesloten werd door een waxzegel.

De elementen op de dag zelf werden in dezelfde stijl doorgetrokken en gemaakt. Deze elementen werden voorzien: een welkomstbord, zakdoekjes met een boodschap voor tijdens de ceremonie, een kaartje waarop stond hoe mensen een boodschap konden achterlaten in het gastenboek, een kaartje dat ingevuld kon worden als boodschap voor het gastenboek, een seating chart voor het diner, naamkaartjes, een menu en een drakenmenu inclusief taxinummers voor tijdens het feest.

Kortom een warm welkom vanaf het openen van de brievenbus en een duidelijke visuele lijn doorheen de hele dag.

Foto’s door Wianda Bongen en mezelf.

EXPLORE MORE DESIGNS

CLOSE MENU