HUWELIJKSUITNODIGING OP MAAT

Jullie gaan trouwen. Wauw! Fantastisch! Proficiat!

Of je nu nog op je roze wolk zit of al volop met de praktische kant van het verhaal bezig bent, ik wil met veel liefde een uitnodiging creëren die jullie met veel plezier naar familie en vrienden zullen versturen. Je uitnodiging kan al een tipje van de sluier oplichten over je grote dag. Het kan iets zeggen over de locatie van jullie huwelijk, over jullie als koppel, … 

Ik zit graag eens met jullie samen om te luisteren naar jullie ideeën en plannen voor de grote dag en voor de uitnodiging. Ik vertaal deze tot een kaartje dat helemaal bij jullie past.

Contacteer ons tijdig zodat we de tijd kunnen nemen om een ontwerp te creëren dat helemaal bij jullie als koppel en bij jullie dag past.

Hebben jullie nog ander drukwerk nodig? Denk maar aan ceremonieboekjes, naamkaartjes, een welkomstbord, menu’s, … Ook daar helpt Studio Loupe jullie graag mee verder.

Wil je graag al je drukwerk in dezelfde stijl? Studio Loupe helpt je graag verder van Save the Date tot en met je trouwalbum. Denk aan jullie save the date, uitnodiging, welkomstbord, ceremonieboekjes, menu’s, naamkaartjes, fotografie, trouwalbum, … Nodig jullie familie en vrienden met een unieke trouwhuisstijl. 

Vraag gerust naar meer informatie.

Ik ben trots dat ik jullie mag helpen bij het aankondigen van jullie ‘big day’ en doe dit dan ook met veel liefde.