I want to capture the connection between people

Zoeken jullie een trouwfotograaf? Hebben jullie al lang geen recente foto's meer van jullie tweetjes? Wil je graag je gezin laten vastleggen? Wil jij als bedrijf meer zichtbaarheid voor je onderneming? Organiseren jullie een event dat je vastgelegd wilt zien? ... Er zijn redenen genoeg om een fotograaf bij de hand te nemen, maar het is er best wel één die bij je past.

Ik leg jullie graag vast ergens op een plekje in de natuur, bij jullie thuis of op een plek die voor jullie belangrijk is. Geen geforceerd gedoe en geposeerd, maar gewoon een momentje voor jezelf, voor jullie als koppel of als gezin. Ik leg jullie kleine trekjes vast op een spontane en ongedwongen manier en stap mee in jullie verhaal. Geen rare poses die jullie anders ook nooit zouden aannemen, maar gewoon jullie, want dat is waarin je jezelf herkent en jullie authenticiteit is zo mooi.

1

Thank you so much for the photos! They're magic! We were so happy with the service you provided. You have a quality of understanding the people you work with. You made the couple shoot fun and made us feel at ease. You were able to capture what we were experiencing. Thank you!!

2

Bedankt voor de mooie foto's! Je gaf ons veel vertrouwen en stuurde ons bij waar nodig zonder iets te forceren. Je bent rustig, spontaan en grappig. Hierdoor voelden we ons meteen op ons gemak. Bedankt voor de prachtige herinneringen en de fijne shoot!

3

Tara heeft een loveshoot van mij en mijn partner gefotografeerd. Dit heeft ze FANTASTISCH gedaan! We staan op de foto's zoals we echt zijn, dat heeft ze heel goed aangepakt. We voelden ons ook helemaal op ons gemak door de vriendelijkheid en leuke babbel tijdens de shoot.
De foto's die we gekregen hebben zijn van TOP kwaliteit. Tara komt ook ons huwelijk op 03/07/2020 fotograferen waar we enorm naar uitkijken na deze loveshoot!
Ik zou Tara zeker aanraden voor eender welke gelegenheid. Wij zijn zeker van plan om haar nog te contacteren om andere momenten in ons leven vast te leggen.
ZEKER EEN AANRADER DEZE DAME!

CLOSE MENU