Hi


Ik ben Tara.

Dromer en levensgenieter. Enthousiast en luid lachend, maar evengoed rustig en stil. 

Vrouw van Maarten, mama van Toots en Alfie. Fotograaf van de uitzonderlijke, maar vooral van de gewone, alledaagse momenten. 

Ik hou van de ochtendzon op mijn gezicht, ook al ben ik totaal geen ochtendmens, een lekkere cappuccino gemaakt door mijn persoonlijke barista aka mijn wederhelft, de schattigste lachjes van mijn zoontjes en gezelligheid met vrienden en familie tijdens een etentje of een lekkere brunch. Het liefst zit ik met mijn voeten in het zand en neem ik een duik in de oceaan. 

Ik doe niets liever dan reizen en het ontdekken van nieuwe plekken. Dat geeft mij ook altijd nieuwe inspiratie.

Gaan jullie ergens naartoe en willen jullie dat verhaal laten vastleggen? Met plezier! 

Mijn passie voor mijn werk en de mensen die ik mag vastleggen brengt me op mooie plekken ver weg en dichtbij. Dat maakt mij extreem gelukkig en daarom zal ik ook altijd mijn uiterste best doen om je verhaal vast te leggen op een manier die bij je past. Ik wil je in beeld brengen op een manier waarin je jezelf herkent, ook met je mooie kleine kantjes, en ik wil de connectie tussen jou en de mensen die je het liefst hebt vastleggen op een authentieke manier. Mijn doel is om foto’s te creëren die voelen als thuiskomen wanneer je ernaar kijkt.

Ik wil herinneringen creëren om een leven lang te koesteren. Herinneringen die schoonheid en spontane connecties omarmen, vol gevoel en warmte.

over mij
Foto door www.wiandabongen.com
over mij

ZIN IN EEN BABBEL?


Neem me mee in jouw verhaal.

Het is tijd om wat meer over jou te praten.

Neem contact op door op onderstaande knop te drukken en het contactformulier in te vullen en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.