Om nooit te vergeten

Bekijk het als een abonnement, maar dan in een mooier jasje. Eentje helemaal op maat. Eentje die zich aanpast aan wat je nodig hebt en meer geeft dan je verwacht. Eentje om nooit te vergeten.

Deze ‘abonnementsformule’ is

  • voor zij die geen enkele herinnering verloren willen laten gaan. 
  • voor zij die de eerste jaren van hun kinderen uitgebreid willen laten vastleggen.
  • voor zij die enkele mijlpalen te vieren hebben of juist 
  • voor zij die de hele gewone momenten extra in de verf willen zetten. 
  • voor zij die willen blijven koesteren. 
  • voor zij die nooit willen vergeten.

Als je dit leest heb je hoogstwaarschijnlijk een fijne mijlpaal te vieren dit jaar of wil je graag inzetten op het vastleggen van die gewone, alledaagse momenten. Hoe leuk is het dan om dit te kunnen doen met een fotograaf waarbij je je telkens meer op je gemak voelt? Dat je meer het gevoel hebt dat een vriendin op bezoek komt (die dan natuurlijk ook mooie foto’s geeft achteraf), dan ‘de fotograaf’ die snel wat foto’s komt nemen. 

Of je nu het eerste levensjaar van je kind wilt laten vastleggen of graag foto’s wilt van je gezin in elk seizoen, er zijn redenen genoeg om voor een groter dan groots pakket te gaan en te kiezen voor ‘om nooit te vergeten’. Jezelf een jaar aan herinneringen cadeau doen wilt zeggen dat je een leven lang kunnen terugkijken op deze bijzondere gebeurtenissen. Het is een cadeau voor jezelf waar je nog heel lang plezier van zal hebben. Jij kiest 3 momenten uit binnen een jaar die belangrijk zijn voor jou. Belangrijk omdat het echt mijlpalen zijn, of gewoon om het alledaagse extra in de kijker te zetten. Als je wilt kan je ook upgraden naar 4 momenten per jaar, vraag hier zeker naar als je dat extra moment in de kijker wilt zetten. 

baby en moeder - een moment om te koesteren - Mechelen

Er zijn van die jaren die net wat specialer zijn dan andere jaren. Wanneer je zwanger bent, een speciale verjaardag te vieren hebt of misschien weet dat je afscheid van iemand gaat moeten nemen. Zo’n momenten verdienen extra aandacht en dus ook extra foto’s. 

Voorbeelden van hoe ‘om nooit te vergeten’ ingezet kan worden:

– Je wilt het eerste levensjaar van je kind en hoe jullie dat beleven laten vastleggen. Je laat 3 shoots doen, één tijdens je zwangerschap, één wanneer je kindje net geboren is, één wanneer hij/zij ongeveer 1 jaar is. Misschien wil jij er nog wel eentje extra als hij/zij 6 maanden is, want ja een half jaar worden is ook een mijlpaal. 

– Je bent jarig en geeft jezelf een boudoir shoot cadeau, je wilt ook graag een gezinsshoot tijdens de kerstperiode en ook eentje wanneer het weer wat zachter is en jullie genieten van de natuur tijdens een gezellige picknick. 

– Je wilt al lang recentere foto’s van je gezin, je dochter doet haar lentefeest dit jaar en je wilt eigenlijk ook wel eens koppelfoto’s alleen met je man want jullie zijn 10 jaar getrouwd. Ideaal om dan ‘om nooit te vergeten’ te boeken. 

– Je moet afscheid nemen van iemand die je heel dierbaar is en je wilt heel graag nog herinneringen met deze persoon laten vastleggen. Je kiest hiervoor 2 momenten uit en vult een derde moment graag in met het maken van mooie gezinsfoto’s. 

– Je wilt graag mooie foto’s van je gezin in elk seizoen. 

– …

Ben jij benieuwd naar wat ‘Om nooit te vergeten’ voor jou kan betekenen?

Vul dan onderstaande vragenlijst in en ik stuur je met veel plezier de infobrochure door.

Om nooit te vergeten gezin

CLOSE MENU