Motherhood minisessies

Omdat het cliché zo waar is en de tijd écht heel snel gaat.

motherhood minisessies
motherhood minisessies

We leggen de tijd even stil.

Sinds ik zelf mama ben geworden besef ik pas wat dat met je doet. Ik zou mijn zoontjes soms echt kunnen opvreten.

Het liefst wil ik alle momenten, vooral de kleine dingen waarvan ik nu al weet dat ik ze zal vergeten, vastleggen zodat ik ze voor altijd kan blijven koesteren. Ik heb dus duizenden foto’s van hen op mijn gsm, maar daar sta ik zelf natuurlijk niet bij. Daarom doe ik mezelf minstens 1x per jaar een shoot cadeau samen met mijn kleintjes en dat wil ik jou nu ook heel graag gunnen. 

Op maandag 20 mei organiseer ik motherhood minisessies waarbij de connectie tussen jou als mama en je kindje(s) in de verf wordt gezet. 

Je zal genieten van een moment van quality time met je kindje(s) waarbij jullie samen spelen, kusjes geven en knuffelen. Natuurlijk zijn grotere kinderen ook welkom of kan je dit cadeau doen aan je eigen mama. Achteraf krijg je de mooiste beelden van jullie samen.

Dit is het meest waardevolle cadeau om, al dan niet stiekem, voor je moederdag te vragen. Of te geven aan je eigen mama of oma natuurlijk.

Hoe werkt het?

motherhood minisessies

01.

Reservatie en boekingskost

Je klikt op onderstaande knop en reserveert het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Je betaalt ook de boekingskost van €150 om je reservatie te bevestigen. De boekingskost bevestigt je reservatie, houdt je plekje vrij en covert de shoot zelf.

Hierna krijg je ook nog een korte vragenlijst van me zodat ik me zo goed mogelijk kan voorbereiden op jullie komst. Een week voor de minisessie stuur ik je nog een gids ter voorbereiding.

02.

Tijd om te shooten!

Yay, het is zover! We nemen 25 minuten de tijd om te genieten. Dat is net lang genoeg om waardevolle foto’s te nemen, maar niet té lang zodat ook kleine kindjes het leuk blijven vinden. De minisessie gaat door in een prachtige, lichte studio waar we focussen op het maken van pure portretten en het vastleggen van jullie connectie. 

03.

Je krijgt je foto’s

Even geduld nu, ik werk met heel veel liefde jullie foto’s af. 

Maximum 4 weken later krijg je een mailtje met de slideshow van je foto’s. Neem rustig de tijd om er een gezellig moment voor jezelf of samen met je kindje(s), mama, … van te maken wanneer je ze bekijkt.

04.

Collectie kiezen en genieten maar!

Je kiest een pakket naar keuze. Vanaf je de slideshow bekeken hebt heb je 24u de tijd om een pakket te kiezen en dus zelf te kiezen hoeveel foto’s je wilt. 

Je krijgt na aankoop alle foto’s te zien en kiest je favoriete beelden uit om te downloaden. Of je hebt voor het ‘koester’ pakket gekozen en je krijgt alle foto’s natuurlijk.  

Je kan genieten van de digitale beelden, maar bij het ‘vertroetel’ en ‘koester’ pakket krijg je wat later ook nog een klein cadeautje toegestuurd in de vorm van een mini verrassingsalbum. Foto’s doen altijd iets extra met je als je ze écht in handen hebt.

Wat klanten zeggen

moederdag, motherhood minisessies

Je legt de tijd voor heel even stil; herinneringen vereeuwigd met gevoelens incluis. Door jou kunnen we telkens opnieuw tijdreizen naar onze happy moments. Niets georkestreerd, maar spontane momenten gecapteerd.

our tiny adventure, motherhood

Toffe ervaring om met Tara een fotoshoot te doen, met prachtige beelden als resultaat. Professionele opvolging, mooi verzorgd boekje… alles ziet er geweldig uit.

DE COLLECTIES

VERWARM

motherhood minisessie
€150

Net voldoende foto’s om je aan te verwarmen en herinneringen op te halen.

7 BEELDEN
IN HOGE RESOLUTIE

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet.

VERTROETEL

motherhood minisessie
€250

Je wilt jezelf vertroetelen met net wat meer foto’s én een tastbare herinnering.

15 BEELDEN
IN HOGE RESOLUTIE

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet.

MINI VERRASINGSALBUM

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet.

KOESTER

motherhood minisessie
€300

Je wilt alle herinneringen voor altijd kunnen koesteren, zowel digitaal als tastbaar.

ALLE BEELDEN (35+)
IN HOGE RESOLUTIE

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet.

MINI VERRASSINGSALBUM

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet.

SLIDESHOW

Nog even samengevat

Wanneer? maandag 20 mei 2024 (feestdag)

Waar? Kinsel studio, Lier

Voor wie?

mama’s met hun kindjes, kinderen met hun mama/oma, zwangere vrouwen, oma’s met hun kleinkinderen, plusmama’s, stiefmama’s, pleegmama’s, adoptiemama’s met hun kind(eren), …

Wat krijg je? 

  • een gids ter voorbereiding van de minisessie
  • fotosessie van 25 minuten
  • online fotogalerij waaruit je je beelden mag kiezen
  • afhankelijk van de collectie die je aankoopt een aantal digitale foto’s die je zelf kiest en bij pakket ‘vertroetel’ en ‘koester’ een mini verrassingsalbum

Wil jij ook eindelijk foto’s van je kleintjes waar je zelf mee opstaat? Of foto’s van jezelf met je mama? Boek dan snel je plekje. Er zijn 6 plekjes beschikbaar. 

FAQ


Nee, deze staan los van elkaar. De boekingskost bevestigt je reservatie, houdt je plekje vrij en covert de shoot zelf. Pas nadat je de foto’s gezien hebt kies je de collectie die je wilt en dus hoeveel afgewerkte foto’s je wilt aankopen.

Ik stuur je sowieso nog een korte vragenlijst door om enkele dingen van jullie te weten te komen om jullie daarna zo goed mogelijk te kunnen vastleggen.

Een week voor de minisessie stuur ik nog een mailtje met wat laatste praktische info.

Het is de bedoeling dat ik jullie vastleg op een manier waarvan je denkt ‘amai ja, dat zijn wij’. Dus nee, doe maar gewoon 😉 Ik zie jullie graag gewoon komen hoe jullie zijn.

Het zal wel zijn. Stuur deze pagina door naar de inbox van je partner of laat het ‘toevallig’ openstaan op de computer. Het is moederdag op 12 mei, dus dé perfecte cadeau om dan te geven of krijgen. Mocht je partner niet zo goed zijn in subtiele hints is het ook écht oké om het aan jezelf cadeau te geven. 😉

Wil je boeken?

Er zijn 6 plekjes beschikbaar. Boek via deze link om er eentje vast te leggen.

motherhood minisessies