Koester de kleine momenten, een leven lang

Motherhood mini sessies

Sinds ik zelf mama ben geworden besef ik pas wat dat met je doet. Die moederliefde is echt wel een ding. Ik zou mijn zoontje soms echt kunnen opvreten en voor mij is hij het zaligste wezentje dat op deze aardbol rondloopt.
Ik wil het liefst alle momenten groot en klein vastleggen zodat ik ze zeker niet vergeet en kan blijven koesteren. Ik heb dus al duizenden foto’s van hem en van hem met mijn man, maar ik sta er zelf echt heel weinig bij op en dat vind ik zo jammer! Daarom doe ik mezelf dus minstens 1x per jaar, maar liefst 2x per jaar een shoot cadeau samen met mijn kleintje en dat wil ik jou nu ook heel graag gunnen.

Herken jij dit?

- Vind jij ook dat ze zo snel groot worden?
- Heb jij ook te weinig foto’s van jezelf met je kroost?
- Als je dan al foto’s hebt waar je mee op staat, zijn het dan ook vaak selfies die voor de helft uit je arm bestaan?

Wil jij ook

- even ontsnappen aan de drukte en heerlijke quality time met je kindje(s)?
- de tijd even laten stilstaan en herinneringen creëren die je een leven lang zal koesteren?
- jezelf die foto’s gunnen waar je zelf ook mee op staat?
- op moederdag verrast worden met een prachtige slideshow van jullie foto’s?
- achteraf kunnen zien hoe hard je straalt als mama in een prachtig mini album en op echte tastbare prints?

Dan is de motherhood mini sessie perfect voor je!
Op vrijdag 8 april (in de paasvakantie!) ben je super welkom voor een gezellige fotosessie.

Klik hier als je niet kan niet wachten!

DE PAKKETTEN

€180

EARTH

- minisessie van 30'
- mooie online galerij waarin je je foto's kan kiezen
- 10 digitale beelden naar keuze (hoge resolutie)
- €25 printkrediet
- mini album van 15 x 15 cm

€275

WIND

- minisessie van 30'
- mooie online galerij waarin je je foto's kan kiezen
- 20 digitale beelden naar keuze (hoge resolutie)
- €80 printkrediet
- mini album van 15 x 15 cm

€370

FIRE

- minisessie van 30'
- mooie online galerij waarin je je foto's kan kiezen
- alle digitale beelden (40+) in hoge resolutie
- €160 printkrediet
- mini album van 15 x 15 cm

WAT KLANTEN ZEGGEN

Column Block Decorative Icon
DEBBY - mama van Billie, Pippa en Ellis

1 woord.. wauw! Bedankt om ons gezin vast te leggen zoals we zijn! De karakters staan zo te lezen in de foto's. We hebben er echt van genoten en het resultaat is top!

Column Block Decorative Icon
WENDY - mama van Anna

Je legt de tijd voor heel even stil; herinneringen vereeuwigd met gevoelens incluis. Door jou kunnen we telkens opnieuw tijdreizen naar onze happy moments. Niets georkestreerd, maar spontane momenten gecapteerd.

Column Block Decorative Icon
JONI - mama van Lou en Renée

Bedankt voor de mooie foto’s! Je gaf ons veel vertrouwen en stuurde ons bij waar nodig zonder het geheel te forceren. Je bent rustig, spontaan en grappig, hierdoor voelden we ons meteen op ons gemak. Bedankt voor de prachtige herinneringen en de fijne shoot!

Hoe werkt het?

Ben je helemaal overtuigd?
YES! Hier ga je geen spijt van krijgen!

1. Je klikt op de knop onderaan deze pagina en reserveert het tijdstip dat jou het beste uitkomt door eerst op de juiste datum te klikken.

2. Je betaalt een boekingskost van €100 om je reservatie vast te zetten.

3. Yay, het is zover! We gaan 30' shooten in een prachtige, lichte studio waar heel veel verschillende mogelijkheden zijn. Je kan hier ook gebruik maken van de client closet als je dat wilt. Dit wil zeggen dat er zowel voor jou als je mini kledij ter beschikking wordt gesteld, mocht je er niet goed uitkomen welke outfit je aan wilt uit je eigen kleerkast.

4. Even geduld nu, ik werk met heel veel liefde jullie foto’s af.

5. Op zondag 8 mei, ja op moederdag, krijg je een mailtje met de slideshow van je foto’s. Neem rustig de tijd om er een gezellig momentje voor jezelf of samen met je kindje(s), partner, … van te maken wanneer je ze bekijkt.

6. Je kiest een pakket naar keuze. Ja, je hoeft pas te kiezen hoeveel foto's en printkrediet je wilt aankopen wanneer je de foto's ook effectief gezien hebt in de slideshow. Vanaf je de slideshow bekeken hebt heb je 24u de tijd om een pakket te kiezen en dus zelf te kiezen hoeveel foto’s en printkrediet je wilt.

7. Je krijgt alle foto’s te zien in een prachtige online galerij en kan naar hartelust kiezen welke beelden je digitaal wilt hebben en waaraan je je printkrediet zal spenderen. Of je hebt voor het derde pakket gekozen en je krijgt alle foto’s digitaal natuurlijk.
Je kan genieten van de digitale beelden, maar je krijgt ook printkrediet zodat je zelf kan kiezen welke tastbare herinneringen jij hieraan wilt overhouden, want foto’s doen altijd iets extra met je als je ze écht in handen (of aan je muur) hebt.

8. Je krijgt nog een klein cadeautje van mij in de vorm van een mini album en de prints die je zelf hebt gekozen komen natuurlijk ook nog je richting uit.

FAQ

• IS DE BOEKINGPRIJS INCLUSIEF IN HET PAKKET?

Nee, de boekenkost reserveert je plek en covert mijn tijd, verplaatsing, materiaal en voorbereiding.

• WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

Voor elk pakket krijg je een aantal digitale beelden in hoge resolutie en een bedrag aan printkrediet. Hoeveel kies je helemaal zelf, je hebt de keuze uit 3 pakketten. De digitale beelden staan voor altijd op je computer en kan je bijvoorbeeld online delen. Het printkrediet kan je als een waardebon bekijken waarmee je in de online galerij zelf kan kiezen welke foto's je wilt laten drukken en hoe. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie kader om aan de muur te hangen of losse afdrukjes.
In elk pakket zit ook een mini verrassingsalbum van 15x15cm.

• WAAR EN WANNEER GAAT DE SHOOT DOOR?

De shoot gaat door op vrijdag 8 april.
Een vrijdag? Ja hoor, maar wel eentje die in de paasvakantie valt! Perfecte invulling van zo'n vakantiedag, toch?
De shoot gaat door in een mooie daglichtstudio in Zoersel. In de studio zullen verschillende settings aanwezig zijn om de mooiste foto's te kunnen maken.

• VOOR WIE IS DE SHOOT?

Voor alle mama's, toekomstige mama's, plusmama's, stiefmama's, ... met kinderen groot en klein die graag herinneringen willen blijven koesteren.

CLOSE MENU