INFO

Studio Loupe brengt jullie mooiste momenten in beeld op een ongedwongen en spontane manier. Puur, intiem en persoonlijk, tot in de kleinste details, zodat je een herinnering hebt om te blijven koesteren.

Ik hou van interacties tussen mensen die elkaar graag zien en zet dit graag op beeld. De kleine aanrakingen, gezichtsuitdrukkingen, … spelen hierbij een belangrijke rol.

Ik zoek naar verschillende manieren om jullie te laten interageren met elkaar en ga aan de slag met wat jullie doen. Hierdoor komt jullie eigenheid naar boven en krijg je foto’s waarin je jezelf en je gezin kan herkennen.

Het maakt me heel gelukkig dat ik zo’n mooie koppels en gezinnetjes mag ontmoeten die met me willen werken. Ik zal daarom ook altijd mijn uiterste best doen om jullie comfortabel te doen voelen.

Studio Loupe is gevestigd in België, maar is ook actief ver buiten de Belgische landsgrenzen. Plannen jullie een huwelijk in het buitenland, aarzel dan niet om me te contacteren. Met een passie voor reizen volg ik jullie graag naar jullie droombestemming.

Contacteer me gerust voor meer informatie.