Feel good with less

Het is zover. De eerste editie van ‘Feel good with less’ zal doorgaan!

Op zondag 13 maart 2022 bundelen wij, Kato van By Kato en Tara van Studio Loupe, de krachten en brengen we graag enkele vrouwen samen om te genieten van een me-time moment. Me-time, klinkt als muziek in de oren toch?

Wij roepen de ‘Feel good with less’ dag in het leven.

Een boost voor je zelfvertrouwen, een momentje voor jezelf (ja echt helemaal voor jezelf of samen met je zus, een vriendin, je mama, …), een fijne zondagochtend of -namiddag, … Wat wil je nog meer?

Denk aan een gezellige locatie waar je warm wordt onthaald. Je neemt een glaasje in de hand en start je dag met een babbeltje met een gezellige bende vrouwen.

Daarna volg je een make up workshop waarbij je alle tips en tricks aangeleerd krijgt om jezelf op korte tijd een frisse look te geven.

Je sluit je me-time moment af met een fotosessie in een ongedwongen sfeer. Een nieuw businessportret, foto's van jezelf omdat je dat nu eenmaal eens verdient of samen met je zus, mama, vriendinnen, …

Wil jij enkel de make up workshop of enkel de fotosessie boeken? Ook dat kan! Je kan elk via een afzonderlijke link boeken, dus no worries! Al is het zeker aan te raden voor beide te gaan als je optimaal wil genieten.

Krijg je er ook al zin in?

Make up workshop

De make up workshop wordt georganiseerd door Kato, de vrouw hier op de foto's. Zij geeft je alle handvaten om jezelf op te maken in 15 minuten tijd, want eerlijk wie heeft er ‘s ochtends veel tijd om haar make up ‘on point’ te brengen? Ofwel staan de kinderen al rond je te springen, of je slaapt gewoon liever wat langer, of je schat je tijd toch altijd net iets anders in en je moet je alsnog haasten. In samenwerking met Maiwe en Les Couleurs de Noir zal Kato jullie begeleiden tot een natuurlijke & glowy make up look!

Boek nu je moment en word twee uur lang ondergedompeld in de tips en tricks van Kato.

Zondag 13 maart 2022 tussen 10.00u-12.30u of tussen 13.30u-16.00u.

Prijs: €43

Je kan ook rustig wat make up productjes uitkiezen terwijl je geniet van een drankje.

Ik kan niet wachten, ik boek de workshop nu!

mini fotosessie

Voor de fotosessie moet je bij Tara zijn. Beelden voor jou, of om (nadien) te delen met iemand anders. Het kan een boost zijn voor je zelfvertrouwen, een portret van wie jij bent, een intiemer verhaal of een businessportret. Ik hoor graag wat jouw verwachtingen zijn en wat jij fijn zou vinden, zodat je beelden krijgt die je nog lang kan koesteren. Je kan de shoot alleen boeken en foto’s laten maken die echt voor jezelf zijn, of samen met je zus, mama of vriendinnen een fotosessie inplannen.

We nemen 30 minuten de tijd om er iets moois van te maken. We zitten in een studio die heel licht en sfeervol is, waar je ruimte hebt om je op je gemak te voelen en jezelf te zijn zonder dat er pottekijkers zijn.

De fotosessie plan je zelf in op een uur dat jou het beste past via onderstaande link.

Prijs (afhankelijk van het aantal personen per tijdslot):
1 persoon: €155
2 personen: €125/persoon
3+ personen: €99/persoon

Je krijgt de foto’s nadien te zien in een online galerij.
Je kan hier 6 beelden (per persoon) in hoge resolutie downloaden.
Wil je er toch meer? Dan kan je ze aankopen aan €12/beeld.

Ik kan niet wachten en boek de fotosessie nu!

Long story short

Wil jij ook een moment om jezelf te verwennen?

Wil jij ook een frisse look kunnen creëren bij jezelf in slechts 15 minuten tijd?

Wil jij ook foto’s van jezelf, alleen om jezelf iets extra te gunnen of samen met je zus, je beste vriendin(nen), je mama, …?

Boek dan nu je plek voor de workshop of de mini fotosessie via onderstaande knop. Of gun jezelf echt eens een cadeau en ga gewoon voor beide!

We vertoeven hiervoor in een prachtig pand te Antwerpen, Soul Studio. Een warme, fijne plek met zonnige lichtinval waar we dit gezellige moment graag laten doorgaan.

Tot dan?
Boek nu je plek via de knoppen hieronder. (Opgelet: je moet voor beide apart inschrijven.)

CLOSE MENU