Albums

Je trouwfoto’s of eender welke foto’s eigenlijk zijn zo’n kostbare herinnering dat het zonde is om ze gewoon op je computer te hebben staan. Eerlijk, bekijk jij de foto’s op het duffe scherm van je computer regelmatig? Nee hé, ik ook niet. Zelden of nooit. Je mooiste herinneringen verdienen het om in een super mooi, kwaliteitsvol album te staan.

Wil jij ook gezellig naar je foto’s kunnen kijken vanuit je luie zetel met een lekker glas wijn bij de hand? (wel opletten dat je niet morst hé)

Wil je er zeker van zijn dat je je foto’s nog regelmatig bekijkt en kan genieten van een tastbare herinnering?

Dan moet je zeker een (trouw)album aanschaffen! Ik beloof je dat het een pronkstuk is om op je salontafel te laten liggen en dat je er heel vaak naar zal kijken. Je kan op deze manier je dag écht herbeleven en al die leuke herinneringen nog eens ophalen. Dit is leuk om alleen te doen of met je partner, maar het is ook de perfecte manier om jullie foto’s (en op die manier jullie verhaal) te delen met vrienden en familie. Je kan trouwens voor hen ook een kleinere versie bestellen van jullie album. Als dat geen topcadeau is!

Ik vind albums zo belangrijk dat je bij een trouwreportage ook standaard een mini album krijgt. Dat is een klein stoefboekje van 15x15cm waarmee je toch al een beetje kan pronken.

Grote trouwalbums zijn te verkrijgen in 3 formaten telkens met een linnen, leren of houten cover. Prijzen beginnen vanaf €250.

Wil je een album van je gezinsshoot? Ook dat kan! Stuur me even een mailtje voor meer informatie.

CLOSE MENU