WELKOM

Leuk dat je een kijkje komt nemen!

Hi, ik ben Tara

Heel vaak met een giga lach op mijn gezicht, genietend van de kleine dingen.

Ik hou van de ochtendzon op mijn gezicht, ook al ben ik totaal geen ochtendmens, een lekkere cappuccino, een gezellige avond met vrienden en familie, lekker eten en een goed glas wijn, een wandeling in het bos, het strand en de oceaan, …

Iets anders waar ik ontzettend van hou is reizen en nieuwe plekken ontdekken. Ik heb het geluk gehad om al vele plekjes te mogen ontdekken en om enkele jaren in Australië en Hong Kong te mogen wonen met mijn grote liefde. A big adventure, dat zeker!
Nu wonen we terug in België, maar ik sta altijd te trappelen om weer een nieuw plekje te ontdekken.

Gaan jullie ergens naartoe en willen jullie dat verhaal vastleggen? Take me with you!

Mijn passie voor mijn werk en de mensen die ik mag vastleggen brengt me op mooie plekjes ver weg en dichtbij. Dat maakt mij extreem gelukkig en daarom zal ik ook altijd mijn uiterste best doen om je op je gemak te doen voelen. Zit je met vragen of wil je iets kwijt, just tell me, want ik wil meer zijn dan de persoon die op een knopje duwt. Ik wil je in beeld brengen op een manier waarin je jezelf herkent met je kleine gekke kantjes en ik wil jullie connectie vastleggen op een manier die bij jullie past.

Als fotograaf wil ik vastleggen wie jullie zijn als koppel of gezin. Het gaat om jullie verhaal en de connectie die jullie delen met elkaar en met jullie vrienden en familie. De kleine aanrakingen en momentjes zijn diegene die er écht toedoen, die vertellen écht iets over jullie.
Stress voor een shoot? Dat is helemaal niet nodig! Ik zorg ervoor dat jullie helemaal op jullie gemak zijn.

Als ontwerper streef ik ernaar om de speciale momenten in jullie leven in te zetten met een aankondiging van formaat. Of het nu gaat om een huwelijksuitnodiging of een geboortekaartje, alles verdient mijn onverdeelde aandacht en zorg voor afwerking.

Wil je nog meer over mij of mijn manier van werken weten? Laat het me weten en ik stuur je graag meer info!

CONTACT ME

Take me with you

Gaan jullie op avontuur in het buitenland? Dromen jullie van een trouwweekend met jullie dichtste vrienden en familie? Hebben jullie een ander gek idee? Neem me mee! Ik doe niets liever dan nieuwe plekken leren kennen en jullie daar mogen vastleggen is helemaal zalig.

CLOSE MENU