Fotograaf van de uitzonderlijke, maar ook juist heel gewone momenten.

Telling stories of life & love

Je kan hier terecht om al je grote, maar vooral ook alledaagse momenten te laten vastleggen. De dingen die jij nooit wilt vergeten, leg ik met veel liefde voor je vast. Ik wil je in beeld brengen op een manier waarop je jezelf herkent.

huwelijk
huwelijk, trouw, klaarmaken

Wedding

tijdloze foto’s vol gevoel & emotie

Ik wil jullie verhaal vastleggen. De ontroering, het plezier, de liefde die er vanaf spat. Tot in de kleinste details. Mijn missie is dat jullie bij het bekijken van jullie album de dag kunnen herbeleven en terug worden meegenomen in de sfeer en de herinneringen van die dag.

Zwangerschap / newborn

mooi & intens

Die eerste prille momenten van jullie als gezin, de intieme beginperiode waarin alles weer voor de eerste keer gebeurt, de rollercoaster aan emoties en gevoelens, de ups & downs, de intimiteit tussen jullie als koppel in jullie nieuwe rol, … Dat wil ik vastleggen voor jullie. Tot in de kleinste details.
Ik wil jullie herinneringen geven om een leven lang te koesteren.

Gezin – Our tiny adventures

alledaagse momenten koesteren

Je wilt foto’s van jullie als gezin, van wie jullie écht zijn. Say no more. Ik kom met alle plezier tot bij jullie thuis om jullie op beeld te vangen terwijl jullie de dagdagelijkse dingen doen of we gaan samen op een klein avontuur. Geen picture perfect, maar wel perfecte imperfecte beelden waarvan je daarna denkt ‘amai ja, dat zijn wij écht’. 

Om nooit te vergeten

Geen enkele herinnering verloren laten gaan

Bekijk het als een abonnement, maar dan in een mooier jasje. Eentje helemaal op maat. Eentje die zich aanpast aan wat je nodig hebt en meer geeft dan je verwacht. Eentje om nooit te vergeten.

Branding – BEHIND THE BENCH

Jouw visie tot leven laten komen

Ik creëer beelden die jouw visie zichtbaar maken. Jij aan het werk, vol passie.

Toffe ervaring om met Tara een fotoshoot te doen, met prachtige beelden als resultaat. Professionele opvolging, mooi verzorgd boekje… alles ziet er geweldig uit.

Hans – Our tiny adventures